Salta al contingut

Premsa

Torna la ‘Nit de Por’ a la Biblioteca Tamarit

L’Escola Municipal de Teatre representarà històries de por en la Nit de les Ànimes

Continuant amb un inici de tardor ple d’activitats d’animació lectora, el Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva ha programat una nova edició de la ‘Nit de Por’ per al dimarts, 31 d’octubre, amb la participació de l’Escola Municipal de Teatre, que representarà històries de por en diferents espais de la Biblioteca Tamarit, ambientada i decorada per a l’ocasió.

El Servei de Biblioteques aprofita des de fa uns anys la festa de Halloween, tradició d’origen cèltic exportada als Estats Units pels emigrants irlandesos, per recuperar la tradició de contar històries de por en la Nit de les Ànimes, vespra de la festa de Tots Sants; i aquest dia la biblioteca central, la del carrer de Tamarit, esdevindrà un magnífic escenari per recuperar les nostres tradicions més genuïnes.

Enric Escrivà, regidor de Cultura, Música i Biblioteques, ha definit la col·laboració entre les biblioteques municipals i l’Escola de Teatre com “una relació molt fructífera que ens permet dinamitzar els nostres centres culturals amb activitats lúdiques i completament gratuïtes.”

Com a novetat d’enguany, hi haurà dos sessions amb places limitades mitjançant inscripció prèvia. La primera començarà a les 19.00 h de la vesprada, i està adreçada al públic de 10 a 14 anys; mentre que la segona sessió, a les 21.00 h, serà per a públic adult. Les dos sessions començaran amb el toc de les campanes de l’església de Santa Maria, i es prega puntualitat “per tal de no fer esperar les ànimes de Tamarit.”