Salta al contingut

Premsa

Oliva inaugura el 30 aniversari de les inundacions de 1987, amb una jornada commemorativa al Teatre Olímpia

El divendres, 3 de novembre, Oliva celebrarà el 30 aniversari de les inundacions de 1987 amb una jornada commemorativa al Teatre Olímpia a les 17.30, i la inauguració d’una exposició oberta al públic tot el mes de novembre

L’Ajuntament d’Oliva organitza una jornada commemorativa, el pròxim dia 3 de novembre, amb motiu de l’efemèride de les inundacions que van registrar 817 litres per metre quadrat en 24 hores el 3 de novembre l’any 1987, registre més alt de la península Ibèrica.

L’Ajuntament d’Oliva organitza diverses activitats per commemorar l’aniversari. L’objectiu és informar i formar a la ciutadania en matèria de gestió del risc d’inundació, i mostrar la relació entre aigua i ciutat.

El programa de commemoració inclou un cicle de jornades informatives, una exposició, activitats formatives per a alumnes, i visites a actuacions dutes a terme al municipi.

El pròxim 8 de novembre s’inicia el cicle de jornades informatives, dedicat a conéixer la història de les relacions d’Oliva amb l’aigua, des dels orígens de la ciutat fins a l’actualitat. Les jornades s’han organitzat per a les pròximes setmanes al Teatre Olímpia, durant 4 dimecres consecutius, en horari de 19.00 h a 20.00 h.

Una exposició servirà per a mostrar i informar a la població sobre la importància de la gestió del risc d’inundació i les actuacions estructurals i no estructurals dutes a terme al municipi.

Tota la informació sobre les activitats programades està disponible a la pàgina web www.3nov1987oliva.es.

L’accés a les activitats es lliure i gratuït.  Pel que respecta a la participació en la jornada commemorativa, del dia 3, i a la visita del dia 22, es requereix inscripció prèvia a la pàgina web del programa.