Salta al contingut

Premsa

Oliva organitza la 1a Setmana de la Salut, del 31 d’octubre al 5 de novembre

La Regidoria de Salut Pública, que encapçala Imma Ibiza, ha presentat aquest matí en roda de premsa el programa d’activitats que formen part de la I Setmana de la Salut que tindrà lloc a Oliva del 31 d’octubre fins al 5 de novembre. Una activitat en la qual col·labora el Centre de Salut d’Oliva, a través del seu personal sanitari. A la presentació han assistit també Maite Pingarrón, cordinadora d’infermeria del Centre de Salut d’Oliva, i Marisa Pericás, presidenta de l’AECC d’Oliva.

La programació està formada per xerrades informatives a càrrec de metges, infermeres i personal del Centre de Salut d’Oliva, que es realitzaran a la Biblioteca de l’Envic i al Centre Polivalent.  La Setmana de la Salut es completarà amb la representació de l’obra de teatre “La teta Lisa” el 4 de novembre, a les 19 h, al Teatre Olímpia. a benefici de l’AECC d’Oliva i amb la marxa contra el càncer “Run Càncer” el diumenge 5 de novembre, a partir de les 10 h des del Parc de l’Estació.

“És la primera vegada que organitzem a Oliva una setmana dedicada íntegrament a la salut. S’ha preparat amb molta cura, juntament amb el centre de Salut de la ciutat i esperem que arribe a la màxima quantitat de gent possible. De segur que els ciutadans que assistisquen a les xerrades informatives podran obtindre una informació que serà del seu interés” assenyalava la regidora Imma Ibiza.

Les xerrades s’inicien el 31 d’octubre i el 2 de novembre a la sala de conferències de la Biblioteca de l’Envic, en horari de 17 h a 20.15 h, i continuaran el 3 i 4 de novembre al Centre Polivalent en horari de matí i vesprada.

Els temes que es tractaran en les activitats organitzades són molt diversos, com ara alimentació, biomecànica, un taller per deixar de fumar, salut cardiovascular, diabetis, vacunes per a la grip, salut mental, primers auxilis en la infància, embarassos no desitjats en adolescents, ETS o un taller de ioga per a bebés, pares i mares.