Salta al contingut

Premsa

Joventut presenta el projecte “Oliva nit” dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys

El regidor de Joventut, Alejandro Salort, i el tècnic del departament, Ramón Llopis, han presentat aquest matí en roda de premsa la programació del nou projecte “Oliva Nit” dirigit a joves de la ciutat amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys. De moment, s’han donat a conéixer les activitats previstes durant el darrer trimestre de 2017.

Segons ha anunciat el regidor Salort “es tracta d’un projecte molt il·lusionant i que naix amb la intenció d’oferir una sèrie d’activitats, totalment gratuïtes als nostres joves. És un projecte viu i, per tant, sempre estem oberts a millorar, modificar o incorporar noves activitats en les quals els joves estiguen interessats”.

“Oliva Nit” és un programa d’activitats dedicat a l’oci nocturn jove, que donarà una alternativa, tant divendres com dissabtes a la nit, mantenint un format de participació continua. Les activitats s’oferiran entre les 20.00 i les 00.00 h

“Amb Oliva Nit el que fem és iniciar una oferta per a la joventut; volem que es mantinga en el temps, que siga adaptable a les seues necessitats i realitats i que, esperem, puga ampliar-se” assenyalava el tècnic de Joventut Ramón Llopis.

El programa d’activitats comença huí divendres, 27 d’octubre, a partir de les 20 h al Casal Jove.