Salta al contingut

Premsa

El Museu Etnològic acull l’exposició fotográfica d’Àlex Oltra sobre les dones sahrauís

ACAPS La Safor mostra el paper de la dona en els campaments sahrauís, a través d’un reportatge del fotògraf Àlex Oltra

La inauguració serà aquest divendres 3 de novembre, a les 20.00 h i l’exposició es podrà visitar fins al dia 26, de dimarts a diumenge

L’exposició “Aziza, El paper de la dona al Poble Sahrauí” de l’Associació Comarcal d’Ajuda al Poble Sahrauí La Safor (ACAPS) arriba al Museu Etnològic d’Oliva fins al 26 de novembre.

A través de 34 imatges captades durant els seus viatges a Algèria, el fotògraf Àlex Oltra reflecteix la vida quotidiana de les dones sahrauís refugiades en els campaments de Tinduf, destacant el seu paper en el dia a dia. Una col·lecció d’instantànies mostren aquestes dones realitzant les seues tasques quotidianes, tenint cura dels seus fills o gaudint del temps lliure.

Amb aquesta proposta expositiva, ACAPS La Safor intenta apropar la realitat sahrauí i ajuda a recordar la lluita d’aquest poble que viu exiliat, des de fa dècades, en el desert del Sàhara.

La inauguració serà aquest divendres 3 de novembre, a les 20.00 h i l’exposició es podrà visitar fins al dia 26, en l’horari del Museu Etnològic (carrer de Tamarit, 2- 4), de dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.30 i de 16.00 a 19.30 h; i diumenges, d’11.00 a 13.30 h.