Salta al contingut

Premsa

Obres i Serveis realitza millores al parc infantil de la zona del Conservatori

La Regidoria d’Obres i Serveis, que dirigeix Blai Peiró, del Grup Municipal Projecte Ciutadans Oliva, conclou les tasques de revitalització del parc de Manuel de Falla (zona Conservatori).

El parc de Manuel de Falla, que presentava un desgast notable a causa del seu gran ús, ha sigut renovat i ja està disponible perquè els xiquets i xiquetes el puguen gaudir. Les tasques han consistit en la substitució de les passarel·les de fusta, que estaven molt deteriorades; s’ha reforçat la zona de joc de xiquets de 0 a 3 anys, s’han pintat els elements i s’ha envernissat les fustes. També s’ha instal·lat una nova llosa de goma homologada.

D’altra banda, la zona de jocs per a xiquets més majors s’ha canviat per complet amb jocs nous i amb la instal·lació d’una nova llosa de goma homologada. La resta d’actuacions han consistit en la posada en funcionament d’una de les fonts d’aigua potable, el canvi dels bancs de fusta per posar-ne uns nous, alhora que se n’ha millorat la seua distribució, i la instal·lació de noves papereres al parc i la redistribució de les velles per la zona del pàrquing.

Des del departament d’Obres i Serveis es continua així amb el projecte de millora i renovació de parcs infantils de la nostra ciutat.