Salta al contingut

Premsa

Oliva realitzarà 20 noves contractacions a través de la subvenció del programa Avalem Experiència

L’ADL d’Oliva ha obtingut subvencions per a les Iniciatives Socials EMCORP i EMCORD, per valor de 191.058,70 euros

El departament d’Ocupació i Empresa, que dirigeix la regidora Rosana Miñana, ha anunciat la contractació, per part de l’ajuntament, de 20 persones aturades del municipi d’Oliva, a través de dos línies de subvencions rebudes per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Així es posarà en funcionament el Programa AVALEM EXPERIÈNCIA amb dos iniciatives socials EMCORP i EMCORD. La quantitat total és de 191.058,70 euros.

D’una banda, a través del Programa Iniciativa Social EMCORP 2017 subvencionat amb 36.251,10 euros, l’Ajuntament d’Oliva contractarà tres persones en situació d’atur, que almenys tinguen 30 anys, amb els següents perfils professionals: un tècnic en comunicació, un tècnic administratiu i un tècnic informàtic. Els contractes tindran una durada de sis mesos, i el programa està dirigit a portar a terme obres de serveis d’interés general.

El segon programa subvencionat és el denominat Iniciativa Social EMCORD amb el qual es contractaran persones aturades de llarga durada, (almenys han d’acreditar estar a l’atur 360 dies, en un període de 540 dies) com a mínim durant sis mesos, a jornada completa per a realitzar obres i serveis d’interés general. Els perfils professionals sol·licitats són: dos oficials electricistes, dos xofers, dos oficials de jardineria, tres oficials d’obra i vuit peons d’obres públiques. Aquest programa disposa d’una subvenció de 154.807,60 euros.

“Recordem que estes contractacions es realitzaran entre les persones aturades i que es troben inscrites al Servef com a demandants d’ocupació. Això és molt important, ja que si no estan inscrites no eixiran en les llistes de selecció del Servef, i per tant, no tindran opció de ser contractades a través d’aquestos programes” assenyalava la regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana.

Les persones interessades poden passar per l’ADL (Edifici de l’Almàssera, 1a planta) per tal de sol·licitar mes informació. La selecció i els barems els realitzaran directament des de l’oficina del Servef de Gandia.