Salta al contingut

Premsa

2n Concurs de tuits “Dis-ho en un tuit: contra la violència de gènere” a Oliva

L’activitat s’emmarca dins dels actes commemoratius del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que Oliva celebrarà el 24 de novembre

La Regidoria de la Dona de l’Ajuntament d’Oliva que dirigeix Yolanda Pastor organitza la segona edició del concurs “Dis-ho en un tuit: contra la violència de gènere” amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que tindrà lloc a Oliva el pròxim 24 de novembre.

El concurs està dirigit a alumnes de 4t d’ESO i FP Bàsica dels centres educatius de la ciutat, que seran els encarregats d’elaborar, en format de tuits, expressions o lemes en valencià relacionats amb la lluita contra la violència de gènere.

Els tuits s’enviaran des del twitter del centre escolar. El professorat serà l’encarregat de revisar els tuits per tal que s’adeqüen a les bases del concurs, i per constatar l’autoria de cadascun dels tuits enviats des dels Centres Educatius.

El 23 de novembre es publicarà el tuit guanyador a la pàgina web de l’Ajuntament d’Oliva es comunicarà al centre educatiu, que s’encarregarà d’avisar la persona guardonada.

“Es demana la col·laboració dels centres educatius per tal de dur a terme aquesta iniciativa, amb la implicació del Departament de Valencià” assenyalava la regidora de la Dona, Yolanda Pastor.

L’enviament es podrà realitzar des de huí i fins al 20 de novembre amb l’etiqueta (hashtag) #Oliva25N i #niunamenys i fent menció a @AjuntamentOliva.

Aquest 2n concurs de tuits forma part de la programació que des de la Regidoria de la Dona s’ha organitzat per tal de conmemorar aquesta data tan assenyalada. La programació donarà inici a les 11.30 h amb la projecció al teatre Olímpia del curtmetratge “Diana en la red”. Amb posterioritat, tindrà lloc un col·loqui obert dels alumnes assistents i el lliurament de premis del concurs de tuits.

La jornada finalitzarà amb una concentració a la plaça de l’Ajuntament de tots els alumnes participants amb la lectura d’un manifest institucional i dels tuits guanyadors del concurs.