Salta al contingut

Premsa

Segona jornada informativa amb motiu de la Commemoració de les inundacions a Oliva en 1987

El Teatre Olímpia acollirà aquest dimecres, 15 de novembre, a les 19.00 hores, la segona jornada informativa amb motiu de la Commemoració de les inundacions que van registrar 817 litres per metre quadrat en 24 hores el 3 de novembre de 1987 a Oliva.

El programa de commemoració també inclou una exposició, activitats formatives per a alumnes, i visites a actuacions dutes a terme al municipi.

Aquesta segona jornada inclou dos presentacions:

  • 19.00 a 19.30 h: Elements determinants previs a la consideració del risc d’inundació al municipi d’Oliva: l’orografia, la hidrologia, la climatologia i l’antropització del territori. Importància de la xarxa hidràulica municipal i el seu vincle amb el desenvolupament urbà. Juan Ramon Porta Sancho. Arquitecte Tècnic Municipal. Ajuntament d’Oliva.
  • 19.30 a 20.00 h: Risc d’inundació: ¿Què és el risc? ¿Com podem analitzar-lo i reduir-lo? Anàlisi i consideració a l’ordenació territorial al municipi d’Oliva. Jessica Castillo Rodríguez. Dra. Enginyera de Camins, Canals i Ports. Investigadora UPV. Responsable Projectes I+D+i a iPresas Risk Analysis.