Salta al contingut

Premsa

Oliva rep una subvenció de la FVMP per a combatre el mosquit tigre

El departament de Salut Pública de l’Ajuntament d’Oliva ha obtingut una nova subvenció per a combatre el mosquit tigre al seu terme municipal. Per tal de sol·licitar la subvenció es va elaborar un ambiciós programa d’actuacions, tant preventives com correctores o actives.

Amb data 1 de juny de 2017  es va publicar al DOGV la convocatòria de subvencions de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies en matèria de salut pública als municipis i mancomunitats valencianes per a la lluita contra el mosquit tigre a l’exercici 2017. Dintre d’aquesta convocatòria, l’Ajuntament d’Oliva ha obtingut una subvenció de 1604,58 euros.

Imma Ibiza, regidora de Salut Pública, ha informat que els estudis que s’han fet al municipi d’Oliva per controlar la població del mosquit tigre són satisfactoris: “podem constatar amb la informació del treball de camp elaborat, que la població del mosquit tigre ha disminuït respecte a l’any passat”. Per aquest mateix concepte, l’any 2016 l’Ajuntament d’Oliva ja va rebre un altra subvenció de 12.900 euros per part de la Diputació de València.

La majoria de municipis que han treballat la plaga des d’abril de 2016, han millorat la seua situació front a aquesta plaga; però és important que no s’abaixe la guàrdia i es continue treballant amb els mètodes de control i prevenció, per a acabar definitivament amb el problema.

Des de la Regidoria de Salut Pública es continua amb la campanya de prevenció contra el mosquit tigre al llarg de tot l’any. A la pàgina web municipal es disposa de tota la informació al respecte al següent enllaç https://oliva.es/arees/politiques-socials/sanitat/mosquit-tigre/