Salta al contingut

Premsa

La Diputació de València inverteix 65.000 euros en dotacions i equipaments per a l’accessibilitat en les platges d’Oliva

El conveni en matèria d’inversions en infraestructures turístiques, subscrit entre el Patronat Provincial de Turisme i l’Ajuntament d’Oliva, es materialitzarà en la instal·lació de 15 cabines destinades a WC, dutxes i vestidors a les platges d’Oliva.

3 mòduls triples, conformats per 9 cabines, serviran per a renovar la dotació existent en l’actualitat en les 3 platges accessibles. Els altres tres mòduls dobles, conformats per 6 cabines, es col·locaran la pròxima temporada estival a les platges on mai abans havien existit dotacions d’aquestes característiques.

La regidora de Turisme i Platges, del grup Projecte Ciutadans d’Oliva, Mireia Morera, destaca que l’objectiu principal és dotar les nostres platges de millors serveis, fent-les més accessibles i potenciant així la seua qualitat i valor turístic.
L’Ajuntament d’Oliva ja disposa dels nous equipaments que podran gaudir els usuaris de les platges d’Oliva la pròxima temporada estival. S’ha materialitzat així la inversió de 65.0000 euros del conveni subscrit entre l’Ajuntament d’Oliva i la Diputació de València en matèria d’infraestructures turístiques, que vetla pel confort de l’usuari i el respecte a l’entorn i el medi ambient.

El projecte presentat al Patronat Provincial de Turisme de València per la Delegació de Platges, que dirigeix la regidora Mireia Morera, es va basar principalment en la necessitat de renovar les dotacions existents i ampliar punts accessibles en la resta de platges per a poder oferir millores en l’equipament per a l’accessibilitat en totes les platges del municipi.

El consistori disposa ja, d’una banda, de 3 mòduls triples (9 cabines) que es col·locaran en les tres platges accessibles. El mòdul està compost per tres cabines, conformades per bany, dutxa i canviador accessibles.
D’altra banda, 3 mòduls dobles (6 cabines) es col·locaran en platges on actualment no hi havia dotacions d’aquestes característiques. Aquests mòduls els conformen dues cabines cadascun, la cabina individual i l’accessible, que compta amb una rampa d’accés a l’interior.

Tots els equipaments estan fabricats en fusta procedent de boscos sostenibles, incorporen llum i ventilació natural sense necessitat d’electricitat, sistemes per a eliminació de residus sense necessitat d’aigua i estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Aquests mòduls sanitaris s’instal·laran en les diferents platges d’Oliva la pròxima temporada estival, tot coincidint amb el muntatge de la resta d’infraestructures turístiques que vestiran les platges del municipi i que donaran servei a multitud d’usuaris i turistes cada any.