Salta al contingut

Premsa

106 tuits participen al 2n concurs “Dis-ho en un tuit: contra la violència de gènere”

Un total de 106 tuits han participat a la segona edició del concurs de tuits, organitzat conjuntament per la Regidoria d’Educació i de la Dona, englobat dins de la programació del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que Oliva commemora demà divendres, 24 de novembre.

Aquest matí s’ha reunit el jurat per tal de triar els tuits guanyadors, encapçalat per la regidora de la Dona i Educació, Yolanda Pastor. Els seus noms es donaran a conéixer en el transcurs de l’acte que tindrà lloc demà divendres al Teatre Olímpia.

“Estem molt satisfets per la resposta del nostres joves en aquest concurs de tuits. Però el més important és que estan molt conscienciats i informats en el tema de la violència de gènere” assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

Aquest 2n concurs de tuits forma part de la programació que des de la Regidoria de la Dona s’ha organitzat per tal de commemorar aquesta data tan assenyalada.

La programació donarà inici demà divendres a les 11.30 h amb la projecció al Teatre Olímpia del curtmetratge “Diana en la red”. Amb posterioritat, tindrà lloc un col·loqui obert dels alumnes assistents i el lliurament de premis del concurs de tuits.

La jornada finalitzarà amb una concentració a la plaça de l’Ajuntament, a les 13 h, de tots els alumnes participants amb la lectura d’un manifest institucional i dels tuits guanyadors del concurs.