Salta al contingut

Premsa

La Setmana Santa d’Oliva convoca el XXIX Certamen de Betlems

La inscripció finalitza el 21 de desembre i la visita del jurat serà el dia 23

Amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, la Junta Central de Germandats de la Setmana Santa d’Oliva ha convocat el XXIX Certamen de Betlems Ciutat d’Oliva.

Novament el concurs tindrà diverses categories: Especial, Associacions, Tradicional-popular i Infantil. Els premis oscil·laran entre els 50 i els 200 euros. A més s’atorgarà una placa al millor betlem realitzat per un col·lectiu, col·legi, associació o església, i dues mencions especials on participaran totes les categories juntes, al rigor bíblic i a l’originalitat.

La inscripció en el Certamen es podrà realitzar fins al pròxim 21 de desembre als llocs de costum, Toldos Núñez, Supermercat sant Roc, Estanc de la  carretera (Gabriel Císcar, 16), Estanc de Sant Francesc (carretera de Dénia), Paqueteria Santa Clara (carrer de les Monges) i Cinema Vídeo (carrer Gabriel Miró, 5).

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha convidat a tots a participar “en un dels certàmens més tradicionals i entranyables de tots els que se celebren a Oliva al llarg de l’any, un certamen obert a tots, que tots disfrutem, no només els seus autors. Per això voldria donar les gràcies més sinceres a totes les persones que col·laboren en la festa de Nadal amb l’elaboració d’un Betlem, perquè contribueixen a fer la celebració nadalenca més bonica i familiar”.

El jurat visitarà els betlems el 23 de desembre. El lliurament de premis serà el mateix dia a les 18.30 h a la Casa Mayans. I la no assistència a l’acte suposarà la renúncia al premi.

(Teniu més informació al fullet adjunt).