Salta al contingut

Premsa

Oliva solidària amb el col·lectiu Öbertament, que uneix salut mental amb treball social a través de l’art i la comunicació

La compra de 150 exemplars de la seua agenda-quadern del 2018 i una subvenció de 2.000 euros, és el compromís adquirit per les regidories de Recursos humans, de Salut pública i de Cultura

Oliva ha sigut sempre un municipi molt solidari, i ha recolzat els projectes de diferents associacions, fonamentalment locals ja siguen culturals, festives, esportives, socials, veïnals…, i de vegades, com és el cas, també recolza projectes de col·lectius d’àmbit comarcal.

Segons l’alcalde d’Oliva, David González, el treball desenvolupat pel col·lectiu Öbertament té una incidència directa en els veïns i veïnes d’Oliva, i reforça el teixit humà de la societat olivera.

La fundació compta amb una experiència de més de 10 anys i és actualment una de les poques associacions al territori espanyol, integrada per persones afectades per una malaltia mental, que utilitza com a forma d’acció social diferents expressions artístiques.

David González afirma sentir-se satisfet d’iniciar un nou camí de treball conjuntament amb el col·lectiu Öbertament, així com de participar en els diferents projectes que l’entitat porta endavant, i que en 2017 han sigut molt constructius alhora que necessaris per al conjunt de la població d’Oliva.

La compra de 150 exemplars de la seua agenda-quadern del 2018 i una subvenció de 2.000 euros, és el compromís adquirit per les regidories de Recursos humans, de Salut pública i de Cultura, que han apostat per invertir en formació, salut social i cultura.

Des del col·lectiu Öbertament, que reivindica “el dret a la bogeria, la singularitat de la naturalesa humana”, i lluita contra l’estigma i l’exclusió, ens conviden “amb el cor a la mà a gaudir de la seua agenda-quadern d’enguany, i omplir-la tot l’any de bogeries.”