Salta al contingut

Premsa

Gent Gran organitza tallers el darrer trimestre de l’any del Projecte Olivanima’t

La Regidoria de Gent Gran, que encapçala Yolanda Pastor, recorda que continuen en marxa les diverses activitats i tallers que formen part del Projecte Olivanima’t en aquest últim trimestre de l’any.

Demà dimarts, 12 de desembre, i prèvia inscripció, els nostres majors poden gaudir amb un Taller de Memòria a les 10.15 h al centre Social de Sant Francesc; i a les 11.15 h a la Llar de Jubilats. També demà, a les 12 h a la Llar de Jubilats, està prevista la realització del Taller de Risoteràpia. Les activitats d’aquesta setmana finalitzaran amb una visita cultural al Museu Casa Maians i a l’exposició permanent de Vicente Parra el dimecres, 14 de desembre, a partir de les 11 h.

“Des de la Regidoria de Gent Gran estem molt satisfets de la resposta de la gent gran de la nostra ciutat, ja que participen activament en les activitats i tallers que els plantegem de forma setmanal. El Projecte Olivanima’t està complint els  seus objectius d’afavorir l’envelliment actiu i s’està creant un espai participatiu de la gent gran d’Oliva.” assenyalava la regidora Yolanda Pastor.

Les activitats del darrer trimestre de l’any finalitzen amb un Taller de Nadàlia els dies 18 i 19 a les 10.15 h al Centre Social de Sant Francesc i a les 11.15 h a la Llar de Jubilats.

El dia 20 de desembre a les 11 h tindrà lloc l’acte de cloenda d’aquest trimestre del Projecte Olivanima’t i la felicitació nadalenca a tots els participants.

Per últim, el dia 21 de desembre, en el Centre Polivalent, dirigit a les associacions de Jubilats i Pensionistes d’Oliva, es realitzarà la celebració de Nadal, i a  la Llar de Jubilats i al Centre Social de Sant Francesc es celebrarà la Nit de Cap d’Any amb sopar i música.

Des de la Regidoria es recorda que per tal de poder participar en les diferents activitats i tallers les persones interessades s’han d’inscriure de la següent forma:

– Lloc: Centre Social de Sant Francesc

– Telefonar a Llar de Jubilats 663883341/673229705

– Telefonar a CS de Sant Francesc 96/2850528