Salta al contingut

Premsa

El Servei de Biblioteques anuncia l’horari intensiu d’estudi per als exàmens de gener

La campanya s’estén des del dissabte, 23 de desembre, fins al divendres, 26 de gener, i torna a ser fruit de l’acord entre el Servei de Biblioteques i el Consell de la Joventut d’Oliva

La Biblioteca de l’Envic obrirà fins les 12 de la nit durant les vacances de Nadal, un augment de dos hores diàries respecte del curs passat

Enric Escrivà, regidor de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, ha anunciat l’horari especial d’estudi a la Biblioteca de l’Envic per als mesos de desembre i gener. Atenent les necessitats de la població estudiantil, universitària sobretot, però també d’ensenyament secundari, l’horari intensiu s’estén des del dissabte 23 de desembre, fins al divendres 26 de gener.

Durant les vacances de Nadal, del 23 de desembre al 6 de gener, l’horari serà de 9 del matí a 12 de la nit, un augment de dos hores diàries respecte del curs passat, amb l’excepció dels dies 24, 26 i 31 de desembre, i 5 de gener, on s’obrirà només de 9 a 14 hores, i els dies festius, 25 de desembre, i 1 i 6 de gener, que no es prestarà servei. A partir del 7 de gener, i fins al dia 26, l’horari serà de 9 a 22 hores, sense interrupció.

Escrivà ha destacat la continuïtat de l’horari intensiu encetat el 2016, que va tindre un èxit considerable entre els estudiants, amb prop de 2.000 utilitzacions de les sales de la biblioteca. Per això, la temporada d’estudi torna a cobrir completament el període d’exàmens, i prioritza les hores centrals del dia, tenint en compte l’estadística d’assistència de campanyes anteriors.

El regidor ha volgut remarcar l’esforç conjunt del Servei de Biblioteques i els departaments d’Ocupació i de Recursos humans, que pretén respondre a les demandes de la gent jove de la ciutat.