Salta al contingut

Premsa

El calendari de l’OMIC d’Oliva 2018, disponible a partir de demà dijous 21

Els interessats podran recollir dos exemplars per persona a l’oficina de l’OMIC de 9.00 h a 14.00 h

Un any més, la Delegació de Consum de l’Ajuntament d’Oliva que dirigeix Pepe Salazar, posa a la seua disposició el calendari de l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor). A partir del dijous 21, totes les persones interessades podran recollir el seu exemplar a la mateixa oficina de l’OMIC, de 9.00 h a 14.00 h. Novament el calendari serà repartit de forma gratuïta, dos exemplars màxim per persona.

El calendari de l’OMIC tracta de donar resposta als dubtes i qüestions més freqüents que es plantegen a l’Oficina del Consumidor, però des de fa dues dècades s’ha intentat fer més atractiu amb la publicació de fotos antigues del nostre poble. Un fet que ens ha permés conéixer tant el creixement viscut com també la història del nostre poble, i que ha provocat que hui el calendari de l’OMIC siga una de les publicacions més esperades, demanades, i guardades, de totes les que veuen la llum a Oliva al llarg de l’any.

Enguany hem d’agrair també la col·laboració de molts veïns d’Oliva, que ens han cedit les seues fotografies privades per al nostre calendari, amb la qual cosa encara podrem conéixer millor com era el dia a dia dels nostres avantpassats.

La utilitat del calendari i el seu caràcter local s’han completat novament amb els principals dies festius olivers i també la llista de telèfons i adreces d’interés, també electròniques, perquè hem de recordar que podem accedir a l’OMIC d’Oliva tant des de la pàgina web municipal (http://oliva.es/arees/economia/consum-omic/), com també, des del 2016, des de l’accés directe del qual disposa en la xarxa espanyola d’oficines OMIC, la Red Omic (http://oliva.redomic.com/).

Per acabar, recordar que l’OMIC és un servei municipal, i gratuït, on podreu informar-vos dels vostres drets com a consumidors i també tramitar les reclamacions pertinents, tant de forma presencial com per internet. La seua oficina es troba en l’edifici del Mercat Municipal, a l’entrada per la plaça de Joan Baptista Escrivà.