Salta al contingut

Premsa

Lliurament de diplomes del Taller d’Ocupació “Centelles Oliva III”

L’alcalde d’Oliva, David González, acompanyat de la regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana, i de la directora del taller, Núria Bahamonde, ha assistit a l’acte de lliurament de diplomes als participants del Taller d’Ocupació “Centelles Oliva III” celebrat este matí al Centre de Participació Ciutadana (CPC) del Pinet.

En aquest taller han estat contractats 20 persones desocupades, 10 per cadascuna de les dos especialitats impartides: Treballs Forestals i Infraestructures de Jardins. A banda, també ha estat contractat un equip directiu format per cinc persones.

“L’objectiu principal del taller ha estat el de millorar l’ocupabilitat de persones en l’atur a Oliva, a través del projecte d’intervenció, posada en valor i millora paisatgística del parc públic de la muntanya de Santa Anna així com la millora i el condicionament de la zona del Parc de l’Hort de la Bosca” assenyalava l’alcalde, David González. L’alcalde ha felicitat a tots els alumnes i els ha desitjat molta sort d’ara en endavant “i espere que vos siga de profit aquesta experiència “.

“Estem molt satisfets dels resultats del Taller Centelles Oliva III en cadascuna de les especialitats en què s’ha actuat. Des de l’Ajuntament d’Oliva continuarem apostant per aquestes iniciatives d’àmbit formatiu i laboral” assenyalava la regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana.

Totes les actuacions i treballs realitzats poden consultar-se al blog http://tecentellesoliva3.blogspot.com.es/