Salta al contingut

Premsa

‘Lucía, mi pediatra’ oferirà una conferència a Oliva el diumenge 14 de gener

Serà al Teatre Olímpia, a les 11.30 h, i organitza la Junta de Festes de Sant Francesc

La reconeguda pediatra Lucía Galán (‘Lucia, mi pediatra’) oferirà el pròxim diumenge, 14 de gener, una conferència a Oliva, sobre “Educar en las emociones, en las suyas y en las nuestras”. La conferència serà al Teatre Olímpia a les 11.30 h, i està organitzada per la Junta de Festes de Sant Francesc d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva.

Galán és autora del blog Lucía, mi pediatra i dels llibres ‘Lo mejor de nuestras vidas’ i ‘Eres una madre maravillosa’. Col·labora en el conegut programa de televisió ‘Saber vivir’ i ha impartit tallers, xerrades i conferències per tota Espanya. A més és membre de la ‘Sociedad Española de Pediatría”, de la ‘Sociedad Española de Pediatría Extrahospitalaria’ i de la ‘Sociedad Española de Pediatría de Atención Primaria’.

Les entrades-donatiu costen 8 euros i estan a la venda a Oliva a Pàgina3 Llibreria, Dulce Bebé Oliva, Parafarmacia Passeig Oliva, Escola Infantil La Taronja i en Helen Doron English Oliva; i també en taquilla a partir de les 11.00 h.

En la foto tenim als presidents de la Junta de Festes de Sant Francesc d’Oliva 2018, Juani Gómez i Jordi Garcia, i el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar.

http://www.luciamipediatra.com/