Salta al contingut

Premsa

Oliva llança l’Spain Kiteboarding League en la 38 edició de FITUR, la Fira Internacional de Turisme de Madrid

La Plaça Central de l’espai dedicat a la Comunitat Valenciana, en el pavelló 7 d’IFEMA, acollirà dijous que ve, 18 de gener, a les 18.00 h la presentació de la 2a edició d’aquest esdeveniment esportiu nacional de primer nivell, que se celebrarà a Oliva els dies 22, 23 i 24 de Juny.

Oliva Turisme ha apostat fort perquè la seua platja aculla de nou l’espectacle dels millors riders internacionals, convertint la ciutat en capital espanyola del kite, després de la celebració de la primera prova eliminatòria que es realitzarà a Isla Canela, i prèviament a la final que se celebrarà a Tarifa en el mes de setembre.

Paral·lelament, sota el paraigua de la marca del Patronat Provincial de Turisme, la ciutat presentarà tota la seua oferta de turisme esportiu, actiu, allotjaments, gastronomia i altres serveis i activitats turístiques. Oliva Turisme aprofitarà aquest certamen per a presentar la seua nova guia de Ciclisme, Senderisme i Escalada d’Oliva.

El primer i més important certamen turístic de l’any en el nostre país, FITUR, se celebrarà entre el 17 i el 21 de gener en IFEMA, la Institució Firal de Madrid.

La Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur, es convertirà per primera vegada en marc per a la presentació de la celebració a Oliva de la Segona Edició de l’Spain Kiteboarding League, Copa d’Espanya Freestyle & Strapless, que se celebrarà els dies 22, 23 i 24 de Juny. Oliva Turisme ha apostat fort perquè la seua platja torne a ser escenari de l’espectacle dels millors riders internacionals, convertint la ciutat en capital espanyola del kite.

La presentació d’aquest esdeveniment turístic i esportiu nacional de primer nivell es realitzarà dijous que ve, 18 de gener, a les 6 de la vesprada en la Plaça Central de l’espai dedicat a la Comunitat Valenciana en FITUR, en el Pavelló 7 d’IFEMA. Participaran en l’acte l’alcalde de la ciutat d’Oliva, David González; la regidora de Turisme, Mireia Morera; organitzadors i patrocinadors de la prova, riders internacionals, així com representants d’associacions i empresariat del sector turístic d’Oliva, que mostraran així el seu suport a aquest esdeveniment. Així mateix estan convidats a la presentació de la prova la diputada delegada de Turisme, Pilar Moncho i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

Potenciar el kitesurf, el turisme nàutic i impulsar la diversió en les platges són els tres objectius del circuit Spain Kiteboarding League, impulsat per la indústria nacional del kiteboarding i avalat per la Federació Espanyola de Vela com a Copa d’Espanya en ambdues disciplines i laGlobal Kitesports Association, organització internacional que representa totes les marques del sector “kitesports“. Segons destaca la regidora de Turisme, Mireia Morera, “Oliva és l’espot número 1 de la Comunitat Valenciana i dels més importants d’Espanya per les seues característiques climatològiques i orogràfiques. Ara és necessari impulsar-ho i donar-ho a conéixer dins del sector del turisme esportiu”. Morera recorda que “Oliva és una destinació molt potent per a aquest tipus de turisme. De fet, importants clubs en l’àmbit mundial d’esports com el futbol, el ciclisme o l’equitació trien la ciutat per a entrenar i competir”.

Paral·lelament a la presentació d’aquesta activitat i sota el paraigua de la marca del Patronat Provincial de Turisme, Oliva presentarà, dins de l’espai reservat a municipis turístics destacats, la seua oferta de turisme esportiu i actiu, allotjaments, serveis i gastronomia. Oliva Turisme aprofitarà aquest certamen per a presentar la seua nova guia de Ciclisme, Senderisme i Escalada d’Oliva

La ciutat es presenta amb una oferta promocional que va més enllà del sol i platja. Potencia el seu entorn privilegiat i un teixit empresarial que ofereix gran varietat de productes de màxima qualitat, que es poden gaudir en qualsevol època de l’any.