Salta al contingut

Premsa

Oliva promou les “quintes” i convoca les persones joves nascudes l’any 2000

El departament de Joventut, dirigit pel regidor Àlex Salort, expressa el seu desig d’impulsar les “quintes” a Oliva, obrint un procés en el qual els joves decidisquen sobre diferents elements de la seua festa.

Seran les persones joves nascudes l’any 2000 les que iniciaran aquest projecte, començant com a Generació “00” el que aspira a ser part de la societat olivera: un projecte participatiu, amb caràcter intergeneracional, que reconega i celebre amb la resta de la ciutat la majoria d’edat d’aquesta generació.

“Aquest projecte pretén que més de 280 joves a la nostra localitat s’organitzen, decidisquen i treballen pel reconeixement de la seua majoria d’edat” comenta Àlex Salort.

La Regidoria ha enviat cartes a les persones nascudes entre l’1/01 i el 31/01 de 2000, que fan oficial la convocatòria per al divendres 26 de gener. En eixe acte s’explicarà la proposta-projecte inicial del regidor, que podrà ser esmenada pels assistents.

“Agafem aquest projecte amb molta il·lusió i ganes que la gent participe i faça seua la celebració; de segur serà ben acollida per la resta de la població. Crec que la celebració de les quintes és molt positiva, ja que uneix i cohesiona a la vegada que deixa reflectit el treball i la il·lusió de la gent que participa”, ha afegit el regidor.

“He dipositat molta il·lusió en la proposta i espere que isca endavant; he oferit el que m’agradaria que s’haguera fet quan a la meua generació” confessa Salort. “És una molt bona oportunitat perquè la gent jove, trie, treballe, es divertisca i aprenga a tindre responsabilitats, deixant, a més, una feina visible que volem que tinga una continuïtat i que es disfrute amb la resta de la societat”.