Salta al contingut

Premsa

Oliva celebra una festa de Carnestoltes Infantil el 9 de febrer

L’espectacle tindrà lloc a la plaça de la Bassa a les 17.15 h

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva ha preparat, un any més, una gran festa de Carnestoltes per als més menuts. L’espectacle tindrà lloc novament a la plaça de la Bassa a les 17.15 h, perquè els xiquets puguen acudir amb les seues famílies disfressats només acabar l’escola.

La festa d’enguany consistirà en un gran espectable de pirates en valencià, amb música, jocs, animació amb xanquers, vaixell pirata i boles gegants i, sobretot, molta participació del públic.

La Banda de Pirates del Capità Bocanegra arribarà a Oliva amb el seu vaixell i el seu tresor. Però, com que ja tenen molts tresors, estaran disposats a repartir-lo entre tots aquells que els ajuden a fer una gran festa pirata.

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha volgut convidar al Carnestoltes Infantil “a tots els xiquets d’Oliva, perquè de segur que el disfrutaran molt. L’hem preparat com sempre amb molta il·lusió i creiem sincerament que enguany tindrem una gran festa de Carnestoltes, tant per als més menuts com per a les seues famílies.”