Salta al contingut

Premsa

Oliva acull les primeres jornades sobre fibromiàlgia

El departament de Salut Pública de l’Ajuntament d’Oliva, en col·laboració amb Afisa, Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica i de SSC, ha organitzant una jornada de conferències, d’especial interès tant per a les persones que pateixen la malaltia com per a la societat en general, que han de conéixer la realitat i aprendre a conviure amb ella.

La jornada està oberta a totes les associacions, persones afectades, familiars, personal sanitari i professionals de la salut. La finalitat de la jornada persegueix un punt de trobada per a donar a conéixer el que realment són aquestes malalties i les seues conseqüències, tant a nivell laboral, social, sanitari, i com no, a nivell familiar.

Tindrem com a ponents a dos prestigiosos experts, que van participar en el Congrés Europeu de Sensibilitat Central, que va tindre lloc el passat mes de novembre a Barcelona, i que ens parlaran de tot el relatiu a la malaltia en si, i als aspectes legals per a poder sol·licitar la pensió d’incapacitat i/o el grau de minusvalidesa.

A les jornades també ens acompanyarà Isaura Navarro, diputada al Congrés dels Diputats i portaveu a la Comissió de Sanitat que ens parlarà de les polítiques en matèria sanitària que està fent la conselleria vers esta malaltia.

Les jornades se celebraran el proper dia 17 de febrer a les 16 h al Casal Jove d’Oliva.