Salta al contingut

Premsa

Gent Gran continua en marxa amb el Projecte Olivanima’t en 2018

La Regidoria de Gent Gran, que encapçala Yolanda Pastor, recorda que continuen en marxa les diverses activitats i tallers que formen part del Projecte Olivanima’t en aquest primer trimestre de l’any 2018.

Durant tot el mes de febrer, i prèvia inscripció, els nostres majors poden continuar gaudint tots els dimarts amb un Taller de Memòria a les 10.15 h, al centre Social de Sant Francesc; i a les 11.15 h a la Llar de Jubilats.

“Des de la Regidoria de Gent Gran estem molt satisfets de la resposta de la gent gran de la nostra ciutat, ja que participen activament en les activitats i tallers que els plantegem de forma setmanal. El Projecte Olivanima’t està complint els  seus objectius d’afavorir l’envelliment actiu i s’està creant un espai participatiu de la gent gran d’Oliva” assenyalava la regidora Yolanda Pastor.

Les activitats d’aquest primer trimestre es completen amb un Taller de Sant Valentí el dimecres, 7 de febrer, a les 10 h al Centre de Sant Francesc, i a les 11 h a la Llar de Jubilats.

La programació mensual finalitzarà amb la celebració d’un dinar de Sant Valentí el 14 de febrer, a les 14 h al Centre Polivalent. Els tiquets es poden adquirir a les associacions de jubilats i pensionistes de la ciutat.