Salta al contingut

Premsa

La Regidoria d’Agricultura programa un nou curs sobre el cultiu de l’alvocat, del 27 de febrer a l’1 de març

La Regidoria d’Agricultura, que dirigeix el regidor de Projecte Ciutadans Oliva, Gabriel Oltra, ha programat un nou curs d’agricultura, el primer de 2018: “El cultiu de l’alvocat”.

Vista la gran afluència de públic dels anteriors cursos d’agricultura, en els quals s’ha tractat el cultiu de l’alvocat, i on van assistir més de 100 veïns d’Oliva, i de localitats veïnes, s’ha considerat aprofundir els coneixements sobre aquest cultiu, amb un curs facilitat per la Conselleria d’Agricultura de la Generalitat Valenciana i que es durà a terme durant tres jornades consecutives.

La primera d’aquestes tres vesprades d’agricultura, que es realitzaran en el Casal Jove d’Oliva (Av. de Guillem de Castro, 10), el dimarts 27 de febrer, de 18.00 h a 21.00 h, i l’impartirà Julio Climent Simón, del Servei de Transferència Tecnològica, que iniciarà el curs parlant sobre generalitats del cultiu: factors limitadors, material vegetal, plagues i malalties i comercialització.

Dimecres 28, en idèntic horari, Luís Bonet Pérez de León, del Servei Tecnològic del Reg de l’ IVIA parlarà sobre el sistema de reg de l’alvocat.

Per acabar el curs, el dijous 1 de març es tractarà el tema de les podes i l’adob de l’alvocat, de la mà del Tècnic en Fructicultura Esteban Soler López. L’horari, com en els dies anteriors, també serà de 18.00 h fins a les 21.00 h.

Les inscripcions ja estan obertes, i poden efectuar-se en la planta baixa de l’edifici de l’Almàssera (carrer Major, 25), per telèfon cridant al 96 285 02 50 o per correu electrònic escrivint a agriculturaoliva@gmail.com. Per a completar la inscripció correctament caldrà anotar nom, cognoms, número de telèfon de contacte, e-mail i número de DNI.

El regidor d’Agricultura Gabriel Oltra destaca: “la gran afluència de públic en cursos anteriors  denota un gran interés, per part dels agricultors, d’explorar nous cultius que puguen donar bons resultats al nostre territori i que ajuden a mantindre la força de l’agricultura com a  motor econòmic”.