Salta al contingut

Premsa

Educació oferta cursos d’informàtica a nous usuaris d’internet

La Regidoria d’Educació, que encapçala la regidora Yolanda Pastor, organitza des del curs passat cursos bàsics d’informàtica adreçats a nous usuaris d’internet.

Els cursos s’organitzen conjuntament amb el Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva. Són cursos de curta durada i grups reduïts per tal de poder donar una atenció més personalitzada.

Els cursos Internet bàsic per als qui (encara) no en saben s’imparteixen a la Biblioteca Tamarit amb l’objectiu de donar a conéixer i descobrir el món tecnològic, aprendre a navegar per la xarxa i adaptar-se a les noves tecnologies. Els cursos són gratuïts i l’únic requisit per inscriure’s al curs és disposar del carnet d’usuari de la biblioteca.

Aquestos cursos han tingut una gran acollida i s’han cobert totes les places en tots els cursos programats; en aquesta edició passaran al voltant de 70 alumnes pels cursos d’iniciació a internet, que formen part del programa de formació de proximitat del departament d’Educació, que dóna resposta a accions formatives per cercar solucions i eliminar desequilibris i desigualtats socials.

Yolanda Pastor indica que amb aquesta acció es pretén empoderar tecnològicament els nostres majors, facilitant-los la superació de barreres en la incorporació de les TIC a la seua vida quotidiana, així com de generar competències bàsiques per exercir una ciutadania activa.

Es pot sol·licitar més informació, alhora que es pot inscriure al curs, en la Biblioteca Tamarit.