Salta al contingut

Premsa

Les falles d’Oliva comptaran enguany amb tres mascletades

L’Ofrena i l’Entrega de Premis tindran lloc a la plaça Joan B. Escrivà

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, i el president de la Federació de Falles d’Oliva, Vicent Pérez, han presentat aquest matí la programació de les Falles d’Oliva 2018.

La programació compta enguany amb dues novetats importants: per una banda, la celebració d’una mascletada més que l’any passat. En total en tindrem tres, el dissabte 17, el diumenge 18 i el dilluns 19 de març Dia de Sant Josep, com sempre a les 14.00 h i al parc de l’Estació. I per una altra, el canvi d’ubicació de l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu del Rebollet i l’Entrega de Premis, que enguany tindrà lloc a la plaça Joan B. Escrivà (darrere de l’edifici del Mercat Municipal d’Oliva), el dissabte 17 a les 17.30 h.

El regidor de Festes ha volgut recordar que enguany la celebració de les Falles d’Oliva serà encara més destacada, amb la recuperació de la figura de la Fallera Major d’Oliva i la seua Cort d’Honor, i també amb la declaració, en 2016, de les Falles com a Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Per tot això, Salazar ha volgut “felicitar a la Fallera Major, la Cort d’Honor i els diferents càrrecs de la Federació de Falles d’Oliva i les set comissions falleres de la ciutat” i també “convidar a tota la ciutadania a gaudir de la nostra festa valenciana per excel·lència”.