Salta al contingut

Premsa

Oliva presenta el ‘Arsenal Remember Festival’, amb Chimo Bayo, dins de la Fira i Festes

El Festival tindrà lloc al Parc de l’Estació, el divendres 15 de juny a les 23.30 h

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva ha organitzat per al pròxim 15 de juny l’ARSENAL REMEMBER FESTIVAL, una super festa per tal de recordar el gran moment musical que va viure Oliva amb la discoteca Arsenal i el seu dj més emblemàtic, Chimo Bayo. El Festival tindrà lloc el divendres de fira al parc de l’Estació, a les 23.30 h, i comptarà amb l’actuació en directe, a més de Chimo Bayo, d’alguns dels representants més destacats dels èxits musicals dels anys 90, com ara  Double Vision, New Limit, Sensity World i el Dj Tururú. A més el presentador serà el conegut Bartual, de Bikini Club.

L’ARSENAL REMEMBER FESTIVAL forma part de la programació  de la Fira i Festes d’Oliva 2018 que ja està ultimant la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva. Segons ha explicat el regidor responsable, Pepe Salazar, “era un espectable que feia temps que teníem ganes de portar a Oliva, i només l’hem tingut confirmat l’hem volgut anunciar, perquè sabem que molta gent s’alegrarà de tindre una festa d’estes característiques en la Fira d’Oliva. Hem de tindre ben present que no serà només una discomòbil més, perquè estem parlant de grans artistes, amb temes musicals propis i reconeixement internacional.”

Respecte a la programació de la Fira i Festes d’Oliva 2018, Salazar ha volgut avançar que serà “millor encara que la de l’any passat, que ja vam tindre una molt bona fira. Es tracta d’avançar i d’anar a millor, tant en la quantitat com sobretot en la qualitat dels espectacles. I sobretot, que puguem disfrutar d’activitats gratuïtes i per a tots els públics.”