Salta al contingut

Premsa

Oliva regularitza el trànsit amb semàfors a l’encreuament dels carrers de l’Elca, dels Germans Benlliure i de la carretera de Pego

El carrer de l’Elca passa a canviar de sentit cap a la carretera de Pego

L’Ajuntament d’Oliva informa que, per una millor fluïdesa de la circulació de vehicles en la zona, a partir de demà dijous, 22 de març, el carrer de l’Elca passarà a ser de sentit únic en direcció cap a la carretera de Pego.

Així mateix, a partir de demà, també l’encreuament entre els carrers de l’Elca, dels Germans Benlliure i de la carretera de Pego estarà regulat per nous semàfors que s’han instal·lat recentment i que serviran per a facilitar la circulació dels vehicles que transiten per aquesta zona de la ciutat.

A més, també s’habilitarà un pas de vianants regulat per semàfors que facilitarà travessar la carretera de Pego a aquesta zona dotant-la de major seguretat per als ciutadans.

Segons han confirmat des de la Prefectura de la Policia Local, aquestos canvis entraran en funcionament a partir de demà de vesprada “una vegada hagen finalitzat els treballs de regularització de la senyalística vertical i horitzontal (pintura vial i senyals) al nou sentit de circulació del carrer de l’Elca”.

Des de l’Ajuntament d’Oliva es prega disculpen les molèsties ocasionades.