Salta al contingut

Premsa

L’OMIC d’Oliva ofereix una jornada-taller sobre els drets dels consumidors en el sector de les telecomunicacions

La jornada tindrà lloc en el Centre Social de Sant Vicent, el dimecres 28 de març a les 16.30 h

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) d’Oliva, en col·laboració amb l’Associació d’Ames de Casa Tyrius d’Oliva i ADICAECV, ha organitzat per al dimecres 28 de març a les 16.30 h, al Centre Social de Sant Vicent (c/ de Garcia Ordónez, 8, 46780 Oliva), una jornada-taller sobre els drets dels consumidors en el sector de les telecomunicacions. No hem d’oblidar que el sector de les telecomunicacions, especialment pel que fa a Internet i la telefonia, suposa una de les principals queixes i reclamacions que els usuaris han presentat a l’oficina de l’OMIC en els últims anys.

Segons ha explicat el regidor responsable de Comerç, Mercats i Consum (OMIC) de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, “en l’OMIC, a banda d’assessorar i fer d’intermediaris en les reclamacions i queixes entre usuaris i empreses, procurem informar a la ciutadania dels seus drets com a consumidors. Una ciutadania ben informada està millor preparada davant de les grans empreses, i és més difícil que se la puga enganyar o estafar. Per això sempre hem organitzat xerrades sobre les qüestions més denunciades a l’OMIC. Des de 2015 hem oferit jornades-taller sobre com protegir els nostres estalvis de cara a la jubilació, les comissions bancàries abusives, la clàusula sòl, i ara Internet i la telefonia mòbil en el sector de les telecomunicacions.”

L’entrada serà oberta a tots i gratuïta fins a completar aforament.

Cal recordar que l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor és un servei gratuït de l’Ajuntament d’Oliva integrat en el Departament de Comerç, Mercats i Consum, per ajudar els consumidors i usuaris a defendre els seus drets. Per això es realitzen tasques d’informació, assessorament i intermediació en reclamacions i queixes entre usuaris i empreses. L’OMIC està situada en l’edifici del Mercat Municipal (plaça de Joan Baptista Escrivà) i també ofereix la possibilitat de realitzar consultes, queixes o reclamacions per via telefònica o electrònica (teniu tota la informació al respecte a la pàgina de l’OMIC del web municipal: https://oliva.es/arees/economia/consum-omic/). L’OMIC d’Oliva, a més, està adherida a la Xarxa Omic i disposa de pàgina pròpia en el Portal del Consumidor (http://oliva.redomic.com/).

Cartell Taller OMIC 28 de març