Salta al contingut

Premsa

La Biblioteca de l’Envic amplia el seu horari per les vacances de Pasqua

L’horari intensiu serà de 9 a 22 h, sense interrupció al migdia, i s’amplia enguany al dilluns de Sant Vicent

Enric Escrivà, regidor de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, ha anunciat l’horari especial d’estudi de la Biblioteca de l’Envic per als dies de Pasqua, que es desenvoluparà del dimarts 3 al dilluns 9 d’abril, de 9 a 22 hores, sense interrupció al migdia. Aquest horari intensiu amplia el de l’any anterior, ja que incorpora el dilluns de Sant Vicent.

El servei bibliotecari a l’Envic s’oferirà de matí, de dimarts a divendres. A les vesprades, a més de dissabte, diumenge i dilluns, el servei serà exclusivament per a estudi.

La nova ampliació horària ha sigut ben valorada pel Consell Local de la Joventut, que sempre ha situat en els primers llocs de les seues demandes l’existència d’unes instal·lacions adequades per a l’estudi de la nombrosa població estudiantil.

Escrivà ha manifestat que la voluntat del Servei de Biblioteques ha estat sempre la d’atendre les demandes del col·lectiu jove d’Oliva, incrementant les hores d’estudi a mesura que les circumstàncies ho han fet possible.

El regidor ha anunciat també que pròximament es farà públic l’horari especial per als mesos de maig, juny i juliol, quan s’han de preparar les avaluacions finals i les proves d’accés a la Universitat.