Salta al contingut

Premsa

Inici de les meses de treball de les Quintades a Oliva

Divendres passat es van iniciar, al Casal Jove, les meses de treball de les Quintades a Oliva. Aquestes meses de treball busquen la participació activa dels membres de la generació del 2000 en el disseny, de manera més concreta, de les quintades, fent possible que les activitats estiguen adaptades a elles i ells.

Les meses de treball consten de diferents temàtiques que permeten el treball de manera sectorial i més específic, per tal de fer més operativa la tasca organitzativa.

“Serà satisfactòria la realització, però també considerem molt important el camí que emprenem per a conseguir-ho. El fet d’obrir grups de participació, en els quals la gent treballe i aporte a la festa, comporta una filosofia que fa créixer a les persones i la seua proactivitat” assenyala Àlex Salort, regidor de Joventut, que qualifica aquestes meses de “necessàries” per tal de dur endavant el projecte.

Les meses de treball giren al voltant de sis temàtiques: finances, alimentació, vestimenta, recinte, reciclatge i activitats. El seu funcionament parteix d’una voluntarietat de participar en l’àrea indicada; una vegada treballada s’aportarà la proposta al grup per tal de ratificar-la.

“Mitjançant les meses es pretén que, a més de fer seua la festa, puga treballar-se de manera més específica. Les persones proactives tindran un paper clau en la festa” assenyala Salort “És un projecte il·lusionant que pot millorar molt el sentiment identitari i la cohesió a Oliva. Després d’aquesta primera mesa, no dubte que la clau del futur està en bones mans” comenta el regidor després de presentar una de les imatges amb la qual es presentaran les quintades.