Salta al contingut

Premsa

El pròxim dissabte 31 de març el Mercat Municipal d’Oliva celebra el primer sorteig per celebrar la recuperació del sostre original i premia la fidelitat dels clients

El regidor de Comerç, Mercats i Consum, Pepe Salazar, assegura que el sorteig està sent un gran èxit pel que fa a la promoció de l’edifici municipal

El pròxim dissabte, 31 de març a les 12.00 h tindrà lloc el primer dels 4 sortejos mensuals previstos dintre de la campanya de promoció del Mercat Municipal d’Oliva amb motiu de la rehabilitació del seu sostre original. El dissabte se sortejaran un total de 500 euros repartits en 5 premis. Cada premi constarà de 10 vals de 10 euros que es podran gastar en les parades del Mercat Municipal d’Oliva. El sorteig tindrà lloc al mateix edifici del Mercat Municipal i serà obert al públic i transmés en directe pel Facebook del Mercat Municipal d’Oliva (https://www.facebook.com/mercatmunicipaloliva/) Si una persona resulta guanyadora d’un premi de 100 euros, ja no podrà optar a un altre premi en el sorteig d’eixe mateix dia.

En els 4 sortejos mensuals previstos fins al mes de juny se sortejaran un total de 1.500 euros. Segons el regidor de Comerç, Mercats i Consum, Pepe Salazar: “Estem molt satisfets, perquè creiem que el Mercat Municipal d’Oliva està creixent, tant pel que fa a la clientela com a les vendes. Des de la Regidoria de Mercats estem fent un gran esforç perquè açò siga possible, tant amb la rehabilitació i millora de l’edifici com amb el sorteig de 1.500 euros per tal de premiar als clients i així augmentar les vendes. I continuarem treballant per tal que el nostre Mercat Municipal d’Oliva siga cada vegada millor, amb millors condicions i comoditats tant per als venedors com per als clients. Ara els següents passos, a més de seguir amb el sorteig, serà la instal·lació de la nova il·luminació del mercat així com la millora del seu sistema d’aire condicionat.”

Recordem que per poder adquirir una butlleta de participació només cal realitzar una compra en el Mercat Municipal igual o superior a 5 euros (per cada 5 euros, el client té dret a una butlleta de participació per al sorteig).

A finals d’abril se sortejaran tres premis més també de 100 euros. A finals de maig, tres premis de 100 euros més. I per finalitzar, al mes de juny, se sortejaran quatre premis també amb vals de 10 euros per valor de 100 euros.