Salta al contingut

Premsa

Oliva realitza 13 noves contractacions a través de subvencions per a programes d’ocupació

El departament d’Ocupació i Empresa, que dirigeix la regidora Rosana Miñana, ha anunciat la contractació, per part de l’ajuntament, de 13 persones aturades del municipi d’Oliva, a través de dos línies de subvencions rebudes de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i de la Diputació de València.

Així es posaran en funcionament els Programes d’Itineraris Laborals Parats de Llarga Durada (ILPDL) i el Pla d’Ocupació de la Diputació de València. La quantitat total subvencionada per als dos puja a 50.085,78 euros.

Amb el programa Itineraris Laborals Parats de llarga durada subvencionat amb 12.472,43 euros s’han contractat dos tècniques que realitzaran les tasques d’orientació laboral en el Departament d’ADL al llarg de dos mesos i mig. Aquestes treballadores tenen atenció al públic en horari de 9 a 14 h en la 1a planta de l’Edifici de l’Almàssera per a totes aquelles persones que necessiten orientació en matèria laboral i possibles eixides professionals. “Aquest programa té com a objectiu orientar a persones desocupades de llarga durada, ajudant-los a inserta-se de nou en el món laboral ” assenyalava la regidora de l’àrea d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana.

En segon lloc, des de l’ADL d’Oliva s’han contractat, a través del Pla d’Ocupació de la Diputació, un total d’11 treballadors, 9 peons d’obres públiques i dos oficials de jardineria, amb una jornada de 30 h setmanals per un període de tres mesos. Aquest programa disposa d’una subvenció de 39.859,12 euros.

“Des de l’Ajuntament d’Oliva ens hem adherit al Pla d’Ocupació de la Diputació de València per tal de promoure l’ocupació, els principis generals a què han de sotmetre’s les polítiques actives d’ocupació, tenint en compte la realitat del mercat de treball i les especials dificultats que pateixen les persones aturades de llarga durada i majors de 55 anys per a accedir a un lloc de treball” explicava la regidora Rosana Miñana.