Salta al contingut

Premsa

Educació inicia el període de preinscripcions a les Escoles Infantils Municipals d’Oliva

La Delegació d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala la regidora Yolanda Pastor, informa que el període de preinscripció d’alumnes per a les Escoles Infantils Municipals s’iniciarà el proper 7 de maig i finalitzarà l’11 de maig de 2018.

“Per a qualsevol informació al respecte, així com per a recollir el corresponent imprés de sol·licitud, estarem a la seua disposició en les mateixes escoles infantils, en la primera planta de l’ajuntament, al Departament d’Educació, de 9.00 a 14.00 hores, i a la pàgina www.oliva.es” assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

Aquelles persones interessades a conéixer les instal·lacions de les Escoles Infantils Municipals, podran visitar-les els dies que s’indica:

  • EIM El Caragol,dissabte 28 d’abril de 2018, de 10.30 a 13.00 hores “Jornada de Portes Obertes”. El mateix dia, el centre ha organitzat un contacontes “La Masereta” a càrrec d’irene Verdú a les 11.30 h.
  • EIM La Taronjadivendres 27 d’abril de 2018, de 18.00 a 20.00 hores “Jornada de Portes Obertes”.

El calendari que s’ha de seguir en el procés de matrícula ordinària serà el següent:

Presentació de sol·licituds
Del 7 a l’11 de maig
Publicació llistes provisionals 17 de maig
Reclamacions 17 al 21 de maig
Llista definitiva 24 de maig
Matrícula 24 de maig a l’1 de juny

 

Les sol·licituds es presentaran en l’Escola Infantil Municipal de primera opció.

Els criteris de baremació i la documentació que cal presentar al centre es pot consultar al següent enllaç del web municipal https://oliva.es/arees/politiques-socials/educacio/admisio-dalumnes/