Salta al contingut

Premsa

El 17 de maig s’inicia el període de preinscripcions per al pròxim curs escolar a Oliva d’Infantil, Primària, ESo i Batxillerat

Jornades de Portes Obertes als col·legis d’Oliva curs 2018-2019

 

La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Pastor, ha informat  del calendari d’admissió d’alumnes als ensenyaments d’Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat en centres docents públics i concertats per al curs escolar que ve 2018-2019.

La presentació de sol·licituds per a Infantil i Primària es realitzarà del 17 al 24 de maig; i per a ESO i Batxillerat del 17 al 28 de maig.

“Cal recordar als pares/mares que aquestes sol·licituds s’han de lliurar al centre educatiu que es trie en primera opció” assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor.

Des del Departament d’Educació també s’informa que tots aquells pares/mares que estiguen interessats a conéixer el funcionament i les instal·lacions dels centres educatius de la ciutat poden fer-ho mitjançant unes Jornades de Portes Obertes.

El calendari de les Jornades de Portes Obertes, els criteris de baremació i la documentació que cal aportar per fer la preinscripció i les sol·licituds es poden descarregar en els arxius adjunts.