Salta al contingut

Premsa

Jornada de neteja del nostre parc natural, la marjal de Pego-Oliva

Oliva col·labora amb l’Ajuntament de Pego, i altres col·lectius, en la quedada de voluntaris del pròxim 29 d’abril per aconseguir un parc més net i mantenir el nostre ecosistema. L’activitat tindrà lloc entre les 10 i les 14 h i el punt d’encontre serà la Cooperativa de Pego.

La marjal de Pego-Oliva és un paratge natural molt atractiu i molt visitat per turistes estrangers, i visitants d’arreu de tot el territori valencià, i per això cal mantenir-lo el més saludable possible.

L’empresa Magic Nature ha convocat a col·lectius, ajuntaments i al personal del mateix parc a una jornada de voluntariats per fer una batuda de neteja per una zona concreta del parc, al cartell podreu trobar tota la informació de la quedada.

Des de la Regidoria de Medi Ambient d’Oliva “ens hem volgut sumar a esta tasca tan lloable que s’està fent des de les diferents associacions, empreses i ajuntaments, i animem a participar a tots, grans i menuts, tant per donar suport en l’àmbit mediambiental com per a sensibilitzar i educar en una assignatura que tots coneixem, però que pocs practiquem”.

Us esperem!