Salta al contingut

Premsa

El Ple de l’Ajuntament aprova el full de ruta per a la finalització de l’urbanització Canyaes 1

L’Ajuntament edita un futllet informatiu amb els principals antecedents administratius de les irregularitats detectades, les gestions realitzades fins ara per tal de solucionar-les, així com el full de ruta per a la finalització definitiva

En els últims anys, en el Sector Canyades 1, s’han detectat irregularitats importants que han donat peu a complicades qüestions jurídiques i urbanístiques. S’han generat situacions enrevessades, i expedients administratius complexos que, en alguns casos, han generat recursos en via contenciosa administrativa. En definitiva, retards i complicacions en el procés urbanitzador del sector.

Després de moltes gestions i expedients iniciats, finalment, el Ple de l’Ajuntament que va tindre lloc el passat 4 d’abril, a proposta de l’alcalde, va assumir el full de ruta per a la finalització definitiva del sector.

És per això que l’Ajuntament ha editat un fullet informatiu sobre les principals irregularitats detectades, de les gestions realitzades per resoldre-les i les que té previst emprendre l’Ajuntament amb l’objectiu de donar una solució definitiva.

El fullet s’ha fet arribar en paper imprés a cadascuna de les persones afectades, a les veïnes i veïns dels carrers que fiten amb el sector, i es pot consultar i descarregar des de la pàgina web de l’ajuntament: www.oliva.es