Salta al contingut

Premsa

Autobús per anar a la concentració per a la reversió i gratuïtat de l’AP-7

L’Ajuntament d’Oliva posa a disposició de la gent, un autobús per anar a la concentració organitzada per la Confederació d’Associacions Veïnals i Consumidors de la Comunitat Valenciana (CAVE-COVA) i la Confederación Estatal de Asociaciones Vecinales (CEAV), per demanar la reversió i gratuïtat de l’AP-7.

La concentració es realitzarà el pròxim dimecres, 23 de maig, a les 11.00 h, davant de la Delegació de Govern de València (C/ Colom, 60).

L’hora prevista d’eixida serà, a les 9.30 h, des de la parada d’autobusos que hi ha enfront de l’Institut Gregori Maians, a l’Aviguda de Sisterón.

L’Ajuntament d’Oliva, compartint els criteris de les Corts Valencianes, del Govern de la Generalitat, de la Federació de Municipis i Províncies de la Comunitat Valenciana i de la societat valenciana en general, se suma a aquesta campanya ciutadana per la reversió de l’AP 7 i la seua gratuïtat.

L’autobús, serà gratuït. Les places són limitades i subjectes a l’ordre d’inscripció. Es tornarà a Oliva, en acabar la concentració.

Per inscriure-vos, podeu telefonar al 664376321, de 9.00 a 15.30 h.