Salta al contingut

Premsa

Oliva acull unes jornades de rehabilitació d’habitatges i regeneració urbana

La Biblioteca de l’Envic acull divendres a ponents de màxima rellevància en les diferents xarrades programades

L’Ajuntament d’Oliva ha organitzat, juntament amb la Generalitat Valenciana, i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) les Jornades sobre Rehabilitació de Vivendes i Regeneració Urbana que se celebren aquest pròxim divendres, 25 de maig, a partir de les 10.30 hores a la Biblioteca de l’Envic.

Les persones interessades a assistir a les jornades han de realitzar prèviament la inscripció en el telèfon 96 120 82 85 o al correu electrònic puchades_inm@gva.es . Les places són limitades fins a completar l’aforament de la sala.

L’alcalde d’Oliva, David González, la directora general d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Rebeca Torró, i el vicepresident de la FVMP, Francesc Fernández, inauguraran les jornades a partir de les 10.30 h.

“Oliva ha obtingut un programa d’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) que destinarà prop de quatre milions d’euros a rehabilitar més de 72 vivendes. Estem convençuts que amb iniciatives com aquesta es millorarà l’economia local i la qualitat de vida dels nostres ciutadans” assenyalava l’alcalde, David González.

Les jornades comptaran amb la participació de ponents de gran rellevància en els seus camps i començaran amb una xarrada de la tècnica de la Conselleria d’Habitatge, Francisca García, que explicarà les iniciatives i ajudes econòmiques que oferix la Generalitat Valenciana, com el Pla Renhata o les ajudes a la implantació de l’Informe d’Avaluació dels Edificis.

La segona de les xarrades “Eines de suport a la rehabilitació” serà a càrrec de Begoña Serrano i Isabel de los Ríos, de l’Institut Valencià de l’Edificació. Per últim, les mateixes ponents oferiran la xarrada “Iniciatives municipals per a incentivar la rehabilitació”.

“És un orgull que se celebren aquestes jornades a la nostra localitat. Açò ens anima a seguir treballant en aquesta línia de foment de la rehabilitació, i cercar projectes que milloren la nostra localitat. Sabem que estem en el bon camí i continuarem treballant per a construir la ciutat entre totes i tots”, ha conclòs l’alcalde d’Oliva, David González.