Salta al contingut

Premsa

Oliva inicia la campanya de control de plagues (desratització i desinfestació) de tota la xarxa de clavegueram i dels edificis públics

Imma Ibiza, regidora de Salut Pública, ha informat de l’inici de la campanya de control de plagues (desratització i desinfestació) de la xarxa de clavegueram de la ciutat i de la totalitat dels edificis públics de titularitat municipal.

La campanya s’ha iniciat hui dimarts, 22 de maig, i la seua durada està prevista en 4 setmanes fins al 18 de juny aproximadament.

La regidora ha recordat que hi ha un telèfon d’assistència directa per atendre queixes i suggeriments dels ciutadans afectats, de 9 a 14 h: 661 34 35 04.

Durant tot l’any 2017 i fins al dia de hui s’han atés 162 queixes/incidències que s’han resolt amb una atenció personalitzada per l’empresa adjudicatària del contracte.

Ibiza destaca la importància de la participació ciutadana per millorar la salubritat del municipi en matèria de plagues, és per això que recorda que poden posar-se en contacte amb la tècnica municipal entrant al següent enllaç: http://bit.ly/2pvxzxM