Salta al contingut

Premsa

Oliva presenta una gran programació per a la Fira i Festes de 2018, que tindrà lloc del 15 al 17 de juny

Per a la Nit de Sant Joan (23 de juny) tindrem Correfocs i l’Orquestra Montecarlo

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha presentat hui la programació de la Fira i Festes i la Nit de Sant Joan d’Oliva 2018, que tindrà lloc del 15 al 17 de juny, i el dissabte 23 respectivament. El regidor s’ha mostrat molt satisfet “perquè enguany hem aconseguit organitzar una fira de gran qualitat, amb actes per a tots els gustos i edats, i sobretot, amb una programació cent per cent gratuïta, perquè la nostra Fira i Festes siga, realment, la festa de tots i totes, la nostra festa oberta i participativa per excel·lència”. Salazar ha explicat que l’objectiu “des del 2015 que tenim la responsabilitat de la Regidoria de Festes, és que tots els veïns d’Oliva i també les persones que ens visiten, puguen disfrutar de tot un seguit d’espectacles gratuïts de primera categoria, que Oliva esdevinga durant la Fira i Festes i la Nit de Sant Joan, un referent de festa major, tant a la Safor com a la resta del territori valencià”.

En la programació prevista destaquen l’ARSENAL REMEMBER FESTIVAL, amb Chimo Bayo i d’altres artistes de primera línia que van marcar tota una època, la macrodiscomòbil de Santi Bertomeu, amb tot l’espectacle de TALLARINA ON TOUR, novament el FESTIVAL DE LA CANÇÓ, que tant d’èxit i acceptació ha tingut en les passades edicions, i per descomptat, diversos espectacles per a tots els públics, en castellà i en valencià, també dels nostres col·lectius locals, com és el cas de la Colla de Dolçainers i Tabaleters Sarabanda d’Oliva i l’Associació Art i Dansa.

Per al públic familiar tindrem, a banda del Tio de la Porra, tres espectacles de gran qualitat: el musical NUNCA JAMÁS, que ens oferirà una versió diferent de la clàssica història de Peter Pan, l’actuació del reconegut i televisiu MAG JUNKE, que presentarà Conjuro, un show d’il·lusionisme inèdit per a tots els públics, i també la banda de rock en valencià RAMONETS, que estrenarà a Oliva el seu nou muntatge interactiu i didàctic “Ser major és un ful”, que farà ballar a tots els assistents.

Per al públic adult tindrem també un gran espectacle de varietats amb música, màgia i humor que comptarà amb les actuacions de l’entranyable KARINA, l’humorista JAIMITO BORROMEO, el mag CARLOS VIRUETE i el grup de ball FUSIÓN DANCE.

Tota la família podrà disfrutar també de nou de la Fira Gastronòmica de les Associacions, la Fira Artesana amb mercat medieval, la Fira d’Atraccions i la Fireta Infantil, amb inflables terrestres i d’aigua, sempre gratuïts.

Novament la Nit de Sant Joan tornarà a omplir la platja d’Oliva de llum, foc i música, amb l’actuació del Correfoc Penya Foc Seguit de Xeraco i la gran Orquestra Montecarlo, que tants seguidors té a la nostra comarca.

“Només em queda agrair a totes les persones que han treballat per fer possible la nostra Fira i Festes la seua dedicació, especialment a les associacions i els col·lectius d’Oliva, i com no, desitjar-vos a tots que disfruteu intensament de la nostra festa gran. De ben segur que la vostra participació serà la millor recompensa, el millor agraïment a tot l’esforç que hem realitzat”, finalitzava el regidor.

 

PROGRAMA COMPLET FIRA I FESTES OLIVA (15, 16 i 17 de juny)

I NIT DE SANT JOAN (23 de juny) 2018

 

DIES 15, 16 i 17
FIRA GASTRONÒMICA DE LES ASSOCIACIONS, al passeig de Lluís Vives.
FIRA ARTESANA I MERCAT TEMÀTIC, al passeig de l’Alcalde Juan Sancho .
FIRA D’ATRACCIONS, a l’aparcament situat entre el passeig de l’Alcalde Juan Sancho i el carrer d’Isabel de Villena.
FIRA INFANTIL, a la parada de taxis (passeig de Lluís Vives).

 

DIVENDRES, 15

10.00 h Visita del TIO DE LA PORRA a les escoles d’Oliva per anunciar la Fira i Festes 2018.

18.30 h Espectacle musical infantil NUNCA JAMÁS, el rescate de Campanilla, a la parada de taxis (passeig de Lluís Vives).

Un muntatge espectacular amb teatre, música i dansa que ens ofereix una versió diferent de la clàssica història de Peter Pan, el xiquet que no volia créixer. Una fantàstica aventura que ens portarà a l’illa dels xiquets perduts i a conéixer al capità Garfio.
Espectacle obert i gratuït.

19.30 h INAUGURACIÓ OFICIAL DE LA FIRA I FESTES d’Oliva 2018, a càrrec de les autoritats municipals. La comitiva comptarà amb l’acompanyament de la música de dolçaina i tabal de la Colla de Dolçainers i Tabaleters Sarabanda d’Oliva. Des de la parada de taxis (passeig de Lluís Vives).

20.30 h Espectacle d’ART I DANSA a la parada de taxis (passeig de Lluís Vives). ART I DANSA, l’associació de dansa més multitudinària de la nostra ciutat, ens presenta el seu espectacle anual “Dansa a Oliva”, enguany celebrant el seu desé aniversari. Sota la direcció de Cristina Camps i Lorena Mengual, ens mostraran coreografies de diferents estils.

Espectacle obert i gratuït.

23.30 h ARSENAL REMEMBER FESTIVAL al parc de l’Estació.
Gran festa remember per tal de celebrar el gran moment musical que va viure Oliva amb la discoteca Arsenal i el seu dj més emblemàtic, Chimo Bayo. El Festival tindrà lloc el divendres de fira al parc de l’Estació a les 23.30 h, i comptarà amb l’actuació en directe, a més de Chimo Bayo, d’alguns dels representants més destacats dels èxits musicals dels anys 90: Double Vision, New Limit, Sensity World i el Dj Tururú. A més el presentador serà el conegut Bartual, de Bikini Club.
Espectacle obert i gratuït.

 

DISSABTE, 16

De 10.00 a 14.00 h PARC INFANTIL AQUÀTIC AMB ATRACCIONS INFLABLES, al parc de l’Estació.
Accés obert i gratuït.

De 17.00 a 19.00 h PARC INFANTIL AMB ATRACCIONS INFLABLES, a la parada de taxis.
Accés obert i gratuït.

18.30 h ACTUACIÓ DEL MAG YUNKE, a la parada de taxi (passeig de Lluís Vives).

De reconegut prestigi internacional i molt conegut a Espanya per la seua participació en diversos programes de televisió, el Mag Yunke presentarà a Oliva “Conjuro”, un espectable d’il·lusionisme inèdit per a tots els públics. Una hora i vint minuts de show on es combinaran els números més espectaculars amb jocs d’il·lusionise especialment dissenyats per als més menuts de casa.
Espectacle obert i gratuït.

20.30 h CERCAVILA DE CULTURA POPULAR VALENCIANA, organitzada per la Colla de Dolçainers i Tabaleters Sarabanda d’Oliva per tal de celebrar el XXV aniversari de la seua fundació. Al llarg del recorregut podrem gaudir d’una Tabalà amb dolçainers i tabaleters de diferents pobles de la Safor així com de grups de danses, gegants i cabuts, muixerangues i colla de dimonis amb “correfocs”. La cercavila començarà al passeig Gregori Maians (Centre Polivalent) i finalitzarà una hora després al passeig de Lluís Vives (parada de taxis).
Espectacle obert i gratuït.

23.00 h ESPECTACLE DE VARIETATS al parc de l’Estació, amb música, màgia, humor i un espectacular ball acrobàtic. Actuaran KARINA, cantant de gran èxit durant les dècades dels 60 i 70 tant a Espanya com a Amèrica Llatina, amb temes musicals tan coneguts com “El baul de los recuerdos” o “La fiesta”; l’humorista JAIMITO BORROMEO, el mag CARLOS VIRUETE i el grup de ball FUSIÓN DANCE.
Espectacle obert i gratuït.

00.30 h MACRODISCOMÒBIL TALLARINA ON TOUR, amb Santi Bertomeu, al parc de l’Estació.

Amb més de 10 anys sobre els escenaris, el dj. Santi Bertomeu serà l’encarregat de conduir aquest espectacle pensat per a grans aforaments. La música comercial de tot tipus serà el fil conductor de l’actuació, en la qual la participació del públic i el bon ambient fins al final estaran assegurats.

Espectacle obert i gratuït.

 

DIUMENGE, 17

D’11.00 a 14.00 h JOCS INFANTILS ESTÀTICS I DINÀMICS a la parada de taxis. Amb atraccions inflables, jocs tradicionals, gimcanes i també tallers de màscares, marca pàgines, titelles i globoflèxia.
Accés obert i gratuït.

18.30 h Actuació de RAMONETS, al passeig Lluís Vives (parada de taxis).

Després del seu èxit “Rock en el col·le”, els valencians RAMONETS presentaran a Oliva el seu nou treball, “Ser major és un ful”.

Un nou espectable infantil de rock en valencià, interactiu i didàctic, que encantarà als més menuts i farà ballar a tota la família.

Espectacle obert i gratuït.

20.00 h Final del FESTIVAL DE LA CANÇÓ D’OLIVA 2018, al parc de l’Estació.
Concurs de cantants novells i aficionats, que actuaran de forma individual o col·lectiva, amb premis per als tres primers classificats (de 400, 300 i 200 euros respectivament) més un altre premi (de 200 euros) per a l’artista local destacat. Organitza la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO. Espectacle obert i gratuït.

 

DISSABTE, 23: NIT DE SANT JOAN

23.00 h A la platja d’Oliva, CORREFOCS per l’avinguda Verge del Mar, des de l’encreuament amb el carrer de l’Illa de Sardenya fins a la plaça d’Europa. A càrrec de la Penya Foc Seguit de Xeraco. Un espectacle pirotècnic amb música, so, color i dramatisme, on els dimonis salten, ballen i interactuen amb el públic en una processó de foc.

Espectacle obert i gratuït.

24.00 h ACTUACIÓ DE L’ORQUESTRA MONTECARLO a la plaça d’Europa. Torna a Oliva l’orquestra més emblemàtica de la comarca i una de les més importants de tota la Comunitat Valenciana, formada per 12 components, amb repertori per a tots els públics i un muntatge espectacular.

Espectacle obert i gratuït.