Salta al contingut

Premsa

Els alcaldes de Pego i d’Oliva es reuneixen amb el subdelegat del Govern per tractar la seguretat a l’encreuament entre la N-332 i la CV-678

Els alcaldes de Pego i d’Oliva s’han reunit aquest matí amb el subdelegat del Govern a València, per fer-li arribar, per enèsima vegada, la necessitat urgent de millorar la seguretat a l’encreuament entre la N-332 i la CV-678, així com traslladar-li el malestar social per la inseguretat actual i el retard en la seua construcció.

La reunió respon al que es va acordar entre els representants de tots els grups polítics de les dues corporacions municipals, que es van reunir dimarts passat a Pego.

Les obres del nou enllaç amb pas elevat van començar l’octubre de 2015, amb un pressupost de 2.259.352,97 €, 8 anys després de la seua adjudicació; és per això que es van paralitzar immediatament per la necessitat de redactar un nou projecte constructiu perquè l’actual havia quedat desfasat.

El subdelegat del Govern ha informat que el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat de 2018 inclou una partida de 229.700 euros per a la redacció del nou projecte constructiu de l’enllaç, així com de la millora dels accessos a la N-332 en el tram que va des de l’encreuament fins a l’accés a Oliva Nova. Qüestió diferent és com quedaran els Pressupostos Generals de l’Estat, que actualment es troben en tramitació parlamentària.

El subdelegat també ha manifestat el seu compromís de fer arribar al Ministeri de Foment les demandes socials per a la millora de la seguretat general de la N-332 i l’exigència perquè els tràmits s’acceleren al màxim.

Demà divendres 1 de juny, a les 19.30 h a la plaça de l’Ajuntament de Pego s’ha convocat una concentració de protesta per la falta d’esta inversió tan necessària.