Salta al contingut

Premsa

Oliva rep 114.000 euros del Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 18-19 de la Diputació de València

L’alcalde, David González, i la regidora d’Educació, Yolanda Pastor, assisteixen a la presentació del pla

La Diputació de València, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana, ha presentat el Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018-2019. Es tracta d’un pla bianual que inclou, en una 1a fase, 38 municipis de la província de València, entre els quals es troba la ciutat d’Oliva.

Oliva apareix dins dels municipis seleccionats i rebrà una subvenció de 114.000 euros que es destinaran a realitzar millores en les instal·lacions de les dos Escoles Infantils Municipals i en l’Escola d’Adults Municipal.

“A hores d’ara estem analitzant les millores que executarem amb aquestes ajudes. A més a més, també estem treballant en les memòries valorades per a les actuacions que realitzarem dintre del Pla Edificant (Pla de Construcció, Reforma i Millora dels Centres Educatius), al qual s’ha adherit l’ajuntament enguany. Amb açò aconseguirem una millora notable en les infraestructures dels nostres centres educatius. Aquest estiu es continuarà treballant des de l’ajuntament en moltes millores”. Assenyalava la regidora d’Educació, Yolanda Pastor