Salta al contingut

Premsa

Gran èxit de la I Concentració de vehicles clàssics d’Oliva

Organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva i ACCO, la concentració va reunir cotxes, motos, camions i 4×4 clàssics

 

El regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, s’ha mostrat molt satisfet per l’èxit aconseguit en la I Concentració de vehicles clàssics que es va celebrar el passat diumenge a Oliva. Centenars de persones es van acostar al passeig de Gregori Maians d’Oliva, per tal d’admirar i apreciar una gran diversitat de vehicles clàssics, tant turismes, com motos, camions i 4×4. La concentració també va comptar amb diverses atraccions inflables infantils gratuïtes, el que va atraure un gran nombre de famílies amb xiquets.

L’esdeveniment va estar organitzat per l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO i la Regidoria de Comerç. Per això Salazar ha volgut agrair “a totes les persones que van col·laborar en la concentració el seu treball, especialment a ACCO, a Bea i Borja, de Borauto i a Paco Soqueta”. De fet la concentració va ser una proposta del Taller Borauto d’Oliva, i la seua col·laboració en l’esdeveniment, així com la de l’Associació d’Amics de les Motos Clàssiques d’Oliva, amb Paco Soqueta al capdavant, va resultar fonamental.

L’èxit aconseguit per la primera Concentració de Vehicles Clàssics ha animat als organitzadors a treballar en una nova edició per al 2019, “perquè Oliva ha demostrat tindre suficient capacitat d’organització i convocatòria per a un esdeveniment d’estes característiques”, finalitzava el regidor Pepe Salazar.