Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva finalitza el 1r Taller T’AVALEM d’Ocupació i Formació per a joves menors de 30 anys

Aquest matí l’alcalde d’Oliva i la regidora d’Ocupació i Empresa han lliurat els diplomes als alumnes del taller

 

L’Ajuntament d’Oliva ha conclòs hui el programa mixt d’ocupació i formació ‘T’AVALEM Connect@t en Oliva”, un taller impulsat pel SERVEF amb la col·laboració del consistori municipal, a través de l’Agència de Desenvolupament Local. Gràcies a aquest programa, 10 joves olivers s’han especialitzat en “Confecció i publicació de pàgines web”.

L’alcalde d’Oliva, David González, la regidora d’Ocupació i Empresa, Rosanna Miñana, la regidora de Modernització, Imma Ibiza, i el regidor de Joventut, Àlex Salort, han assistit aquest matí a la Sala de Plens a l’acte de cloenda i lliurament dels diplomes als alumnes participants.

“Des de l’ajuntament ens sentim molt satisfets de la tasca realitzada per vosaltres al llarg del darrer any. Vam apostar per l’especialitat de confecció de pàgines web, i crec que no ens vam equivocar” explicava l’alcalde David González.

“Des del departament d’ocupació i Empresa estem molt satisfets del treball fet tant pels alumnes com també per part de l’equip directiu. Pensem que ha estat un treball de molt de profit per a aquestos joves” assenyalava la regidora Rosana Miñana.

Aquest taller és un pla integral d’orientació i formació a un dels sectors de població que més difícil ho tenen per trobar un lloc de treball: els joves menors de 30 anys. El programa ha tingut una inversió de 213.945 euros, dels quals l’Ajuntament ha aportat 19.415 euros i, la resta, 194.529 euros, ha estat la subvenció concedida pel SERVEF.

Han format part d’aquest programa 10 alumnes i tres persones de l’equip directiu (directora, professor/a i auxiliar administrativa).