Salta al contingut

Premsa

Signatura del conveni entre l’Ajuntament d’Oliva i l’Assemblea local de Creu Roja per al repartiment d’aliments de primera necessitat

El dimarts 12 de juny es va produir a la sala de plens de l’ajuntament l’acte protocol·lari en què la presidenta de Creu Roja d’Oliva, Maria Dolors Roselló, i el regidor de Benestar Social, Àlex Salort, signaven el conveni per al repartiment d’aliments de primera necessitat a Oliva, dins del programa europeu FEAD, per als exercicis 2018 i 2019.

L’Assemblea local de Creu Roja serà l’encarregada d’efectuar els repartiments, així com d’avaluar les sol·licituds, per a la qual cosa disposarà d’una treballadora social que es dedicarà en exclusiva a estes tasques.

L’entitat es beneficiarà d’una subvenció anual de 20.000 € per fer els repartiments al seu local del carrer de Guillem de Castro, en torns diaris que permetran un tracte directe i confidencial i que eliminaran les cues per a la recollida. A més, Creu Roja farà arribar els lots alimentaris als domicilis de les persones que per motius de salut no puguen desplaçar-se.

Però sobretot, Creu Roja avaluarà i farà un seguiment de la situació socioeconòmica de les famílies beneficiàries i les derivarà als seus programes específics, fent aplicació de les anomenades “mesures complementàries” previstes al programa europeu FEAD, mesures que tracten d’ajudar les persones ateses a abandonar la seua situació d’emergència social.