Salta al contingut

Premsa

Oliva celebrarà la Nit de Sant Joan novament amb correfoc i orquestra a la platja

Després de l’èxit de l’any passat, la Penya Foc Seguit de Xeraco i l’Orquestra Montecarlo tornen a protagonitzar la Nit de Sant Joan a Oliva

El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha programat novament per a la Nit de Sant Joan, un espectacular CORREFOC per l’avinguda Verge del Mar i l’actuació de l’ORQUESTRA MONTECARLO a la plaça d’Europa de la platja d’Oliva.

Després de l’èxit de l’any passat, la Penya Foc Seguit de Xeraco ens tornarà a presentar un espectacle pirotècnic amb música, so, color i dramatisme, amb dimonis que saltaran interactuant amb el públic en una processó de foc. El CORREFOC començarà a les 23.00 h des de l’encreuament amb el carrer de l’Illa de Sardenya i arribarà fins a la plaça d’Europa.

A les 24.00 h començarà a sonar l’ORQUESTRA MONTECARLO, amb un total de 12 artistes sobre l’escenari amb Eduard Forès al capdavant, que ens oferiran novament un muntatge espectacular amb un repertori per a tots els públics que combinarà les seues cançons més emblemàtiques amb els temes més actuals.

Segons el regidor responsable, “l’any passat vam veure que la festa que vam programar era la que volia la gent. Ens agrada la pólvora, i els espectacles de qualitat, sempre oberts i gratuïts, i enguany no podíem fallar. Estic segur que novament gaudirem d’una Nit de Sant Joan fantàstica a la platja d’Oliva. Per això vull convidar a tots els veïns d’Oliva, i també a les persones que de segur ens visitaran d’altres poblacions, a gaudir de la festa prevista a la platja d’Oliva, això, sí, amb coneixement, per no haver de lamentar cap incident.”

Decàleg de bones pràctiques de l’Agenda Local 21

Pepe Salazar ha volgut també recordar el llistat de bones pràctiques de l’Agenda Local 21 per gaudir de les fogueres de Sant Joan a la platja amb seguretat:

1. Queda totalment prohibida la utilització de palets o fustes amb claus o pintura per fer foc a l’arena de la platja.
2. No portarem plats o gots que es puguen trencar i suposar un perill per a les persones (perquè punxen o tallen).
3. Arreplegarem tots els residus que generem.
4. Apagarem bé el foc però no soterrarem les brases, ja que així dificultarem el treball de neteja l’endemà.
5. Respectar i no xafar els muntanyars, i caminar per les passarel·les.
6. No quedar-se adormit a la platja, perquè el personal amb la maquinària i els tractors de la neteja començaran el seu treball a les 6.00 h.