Salta al contingut

Premsa

Oliva regula l’estacionament a dos trams de l’avinguda de València

Des d’ahir i fins demà divendres, 22 de juny, està procedint-se a la regulació de l’estacionament en l’avinguda de València. En concret, aquesta remodelació afecta a dos trams: un primer entre Botànic Cavanilles i Alcalde Francisco Llorca i un segon tram entre Alcalde Francisco Llorca i Àusias March.

Amb aquesta nova regulació l’estacionament a un costat passarà a ser en cordó (anteriorment en bateria), mentre que, l’altre costat continuarà sent en bateria com fins ara.

Així mateix, s’ha procedit a pintar una línia discontínua al mig del carrer i també al repintat de tota la senyalística horitzontal com passos de vianants, zones de càrrega i descàrrega.

Aquestes actuacions estan executant-se després de diverses queixes de veïns de la zona que sol·licitaven la modificació de l’estacionament donat que era una zona de pas perillosa i previ estudi favorable de la Policia Local d’Oliva.

Amb aquesta variació, aquests dos trams de l’avinguda de València disposaran de major seguretat per al tràfic rodat.

Amb motiu de les actuacions executades des d’ahir, s’ha prohibit l’estacionament a la zona. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament d’Oliva “es demana comprensió als veïns, i que tinguen paciència, ja que aquests treballs causaran molèsties en moments puntuals però, per a nosaltres, la seguretat és prioritària”.