Salta al contingut

Premsa

Satisfacció en Educació per l’èxit en la col·laboració entre Oliva i Pego

Yolanda Pastor, regidora d’Educació i directora del Parc d’Educació Viària d’Oliva ha manifestat la seua satisfacció per l’èxit en les intervencions educatives, que han portat a terme els monitors d’ambdós municipis en matèria d’educació viària.

En el transcurs escolar va sorgir la possibilitat de col·laborar amb la regidoria d’Educació de Pego, animant a intervenir en el segon cicle de l’ESO. Des del departament que dirigeix ​​Yolanda Pastor es va impulsar les actuacions per a alumnes de 14 a 16 anys, facilitant aquest tipus d’acció educativa, on han col·laborat els dos monitors d’educació viària de les ciutats veïnes.

“És en aquesta franja d’edat escolar quan el menor es converteix en conductor en tenir la possibilitat d’obtenir el permís de conducció de ciclomotors, i d’imperiosa necessitat, contribuir amb aquestes xerrades de conscienciació emocional, que han tingut creixement en la nostra ciutat, per l’objectiu d’intervenir en totes les etapes educatives” assenyalava la regidora.

L’experiència adquirida en els nostres Instituts d’Ensenyament Secundari s’ha traslladat a més estudiants, plantejada com un programa col·laboratiu, com a paradigma a les bones pràctiques desenvolupades des del departament d’educació de la ciutat.

Des del departament d’Educació s’ha felicitat a la comunitat educativa, destacant el gran encert de les direccions dels diferents centres educatius, a l’hora de propiciar aquest tipus educació viària en el foment del comportament segur dels usuaris.